08.10.2016

Fursecuri crocante

 
Indiferent de anotimp fursecurile sunt binevenite oricand,fie la o ceasca de ceai fie la o ceasca de cafea.                                       

Avem nevoie de:
- 230 gr ciocolata amaruie
- 210 gr faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1 prza de anis(anason)
- 1 priza de scortisoara
- 1 priza de cardamom
- 1/2 lingurita de sare
- 130 gr unt moale
- 150 gr zahar
- 1 pach zahar vanilat
- 3 oua
- 100 gr alune taiate
Incalzim cuptorul la 160 C.Punem hartie intr-o tava.Maruntim ciocolata si o topim pe bain-marie apoi o lasam deoparte.Amestecam faina cu praful de copt si condimentele.Frecam untul moale adaugand zaharul si zaharul vanilat.                                           
Adaugati treptat ouale si inglobati-le.
Adaugati ciocolata topita si racita,apoi puneti treptat compozitia de faina si amestecati pana se formeaza un aluat uniform.
Formati bulgari mari de 3 cm, asezati-i in tava la distanta de 5 cm unul fata de altul si aplatizati-i usor.Presarati deasupra alúnele si puneti 12 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
Pofta buna!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *